hits
13.11.2016

Weekend Getaway

 

SAMSUNG CSC

Nå har vi landet hjemme i egen stue, etter en kjempefin helg på hotell og som turister i egen by. Vi sjekket inn i 4-tiden på fredag, og har kost oss enormt mye i løpet av helgen. Så mye god mat og god drikke, show, masse fine folk og mye kjærestekos  - så dette har vært helgen sin det. Jeg har mye fra helgen som jeg vil dele med dere, så det kommer masse bilder og slikt senere. Vi vet å kose oss, det er det ingen tvil om 8-)

Denne gangen bodde vi på Clarion Hotel Admiral, og vi er strålende fornøyd. Veldig fint og moderne, med en veldig lun og koselig atmosfære. I tillegg har hotellet en perfekt beliggenhet, med utsikt rett på Bryggen. Loungen og baren var også utrolig koselig, og her brukte vi masse tid. Med shuffleboard, musikk og en hyggelig bartender, så var det veldig koselig å samles her. Det er ikke alle hotellrestauranter jeg blir like imponert over, men fy søren så god mat de hadde her. Vi valgte å booke bord for daten vår i går kveld der, og det kommer vi til å gjøre flere ganger. Vi ble vartet utrolig godt opp, fikk smaksprøver av fersk og hjemmelaget fingermat, champagne på huset og en veldig flink og hyggelig kelner. Og for å ikke å snakke om selve maten. Det var uten tvil en av de beste biffmiddagene jeg har hatt, og vi rullet stappmette og veldig fornøyde fra bordet. Så både hotellet og restauranten anbefales virkelig. 


- bildedryss av hotellet - 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så masse fine detaljer? Ordentlig innbydende, koselig og avslappende.
Tusen takk for et strålende opphold, Clarion - vi kommer igjen! :-)

 

#hotell #kjærestekos #kjæreste #tur #helg #hotellweekend #weekend #kvalitetstid #samliv #forhold #clarion #bergen #by #detaljer #interiør #mat #restaurant #husmorferie #hverdagsluksus #hverdagsglede #show #familie #venner 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

13.11.2016 kl. 19:17
Så utrolig koselig!! ååh <3

Lilli

13.11.2016 kl. 20:26
Så herlig :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no