hits
18.09.2016

Koselig datenight

I går etter bursdagsfeiringen til Mads, dro meg og Henrik videre til byen, hvor vi hadde booket bord for å spise og kose oss utover kvelden. Jeg fikk sneket inn en kjapp halvtime med shopping først, og fikk kjøpt meg et par nye godsaker til klesskapet, noe som jeg alltid er like fornøyd med, hehehe. Mens vi ventet på bordreservasjonen vår, satte vi oss på tak-terrassen til Storm Bar, hvor vi slappet av med litt Prosecco and drinks. Herlighet for noen fine dager vi har hatt nå den siste uken, og været har vært helt fantastisk. Så deilig å kunne sitte ute midt i september å kose oss i over 20 grader på kveldstid. 

Vi spiste middag på Brasilia- som virkelig anbefales. Har du ikke spist der før, så må du faktisk dra dit og oppleve maten. Konseptet er å spise seg overmett på helt fantastisk brasiliansk mat og kjøtt rett fra grillen. Man betaler 420 kr for grillbuffet, og da spiser man så mye man ønsker. Fri forsyning av sidedishes som ulike sauser, salater, ris, poteter og annet tilbehør - og så kommer dem jevnlig og tilbyr en drøss ulike kjøttvarianter, - som kommer rett fra grillen der og da. Så mye godt kjøtt, biffer, pølser og annet digg, og det anbefales virkelig. Og på lørdager har dem også litt show med dansere, i kledd fullt brasiliansk karnevalkostymer, så absolutt en restaurant utenom det "standard norske". Vanvittig god mat, hyggelige ansatte og koselig atmosfære! :-) 

Før vi skulle dra hjem, gikk vi ned ved sjøkanten på bryggen, for å drikke litt vin og kose oss litt de siste timene før bussen dro. Trodde vi, hehhee. Vi fant plutselig ut av vi like gjerne bare kunne gå all in, så det ble det visst en liten bytur også, gitt. Så vi landet vel hjemme i egen seng i rundt 04 - 05 tiden i natt. Jeg elsker disse dagene, hvor meg og Henrik har noen skikkelige dates og bare koser oss mye. Og da er det verdt å være litt ekstra trøtt og redusert i dag. Vi hadde det veldig kjekt, og det er ingen jeg ler så mye med. Du er god, skatten! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag derimot, har det ikke blitt gjort så veldig mye. vi har vært hos mamma og pappa og hentet lillegullet vårt, og hjulpet dem med å dra opp båten. I tillegg har jeg fått avlevert en utlånsbag til en av mine søte kunder, men thats about it. Sofaen frister ekstra i dag, så det er for det meste her vi har vært. Men deilig er det, og nå er det opplading til morgendagen og en ny uke :-)

 

#mat #fest #restaurant #middag #matprat #matglede #foto #vin #champagne #hverdagslukus #luksus #kos #glede #romantisk #kjærester #samliv #par #date #kos #romanse #brygge #bryggen #bergen #vin #brasil #brasilia #biff #kjøtt #mat #godt #lørdag #kos

4 Kommentarer

lisarorvik

18.09.2016 kl. 19:27
Så utrolig koselig, kjempe fine bilder :) ( vinn skinnjakke til en verdi 1000kr på min blogg nå, pluss at jeg har ukens blogg konkurranse. Bli gjerne med, dette hadde jeg satt pris på )

Karianne Nesse

21.09.2016 kl. 20:34
lisarorvik: Tusen takk =D

Henriette Celin

18.09.2016 kl. 20:48
Så koselig da ^^

Elsker sånne kvelder (:

Karianne Nesse

21.09.2016 kl. 20:33
Henriette Celin: =D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no